Rosmarin och vitlöksmarinerat lammben, ugnsbakat på benet. Bakat i folie så att inga safter slapp ut alls.
Saften användes sedan för att göra en gräddsås med philadelphia, champinjoner och soltorkade tomater. Till det en enkel grönsallad med färsk spenat.
Lammet föll i bitar när man skar det, så mört och saftigt var det. Gud vad gott. Och eftersom jag köpte benet rätt billigt blev det en ganska billig middag också.
Såsen med lite lamm och en bit grönsallad med sin friskhet, deliciöst. :)
***
OBS: Lammet på bilden har inget med artikeln att göra. ;)
Hjälp oss samla en miljon röster för ett förbud mot genmodifierad mat - för ett GMO-fritt Europa.
Cirka 500.000 har skrivit på redan. Tidigare var de uppe i 850.000, men då upptäckte de att många skrivit på med bara förnamn och det gills tydligen inte. När jag skrev under var det 235.000 som skrivit på. Skriv på du med. Det tar bara ett ögonblick. Tack på förhand! :)
Om mig
Peter heter jag. Jag är 41. Jag har gått upp i vikt sakta men säkert sedan jag var 25. Efter julen 2009 hade jag fått nog. En vän inspirerade mig. Mad props, Jaime!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar